Beyza Alkoç «3391 Kilometre»

«3391 Kilometre» Beyza Alkoç pdf indirYazar(lar) Beyza Alkoç
Kategori(ler) Aşk
Yıl 2023
Sayfa

OKU KITAP INDIR

3391 Kilometre kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni

Beyza Alkoç’un kaleme aldığı “3391 Kilometre”, aşkın ve mesafenin sınırlarını zorlayan etkileyici bir eserdir. Bu kitap, birbirlerini hiç görmemiş, dokunmamış hatta aynı sokakta bile yürümeyen iki insanın hikayesini anlatır. Ancak, aralarındaki uzaklık ne olursa olsun, aşkın kilometrelerce, denizlerce ve şehirlerce uzakta olamayacağını kanıtlar.

“O gün, bana ‘Sinemaya gidelim mi?’ diye sordu. 3391 kilometre öteden…” Bu cümleler, kitabın ana temasını belirler. İmkansız gibi görünen bir aşk, farklı şehirlerde, farklı adalarda ve farklı denizlerin ardında yaşayan iki kişi arasında filizlenir.

Kitabın adı olan “3391 Kilometre”, bu aşkın kilometrelerce uzakta olduğunu simgeler. Ancak aşk, kilometrelerce uzağa seyahat etmeye, denizleri ve adaları aşmaya hazırdır. Çünkü “Seni görmem için yanımda olmana gerek yok. Ben seni gözlerim kapalıyken de görebiliyorum…”

Bu 472 sayfalık kitap, 2018 yılında yayınlanmıştır ve sitemizden PDF, epub ve e-kitap formatlarında indirilebilir.

Beyza Alkoç’un “3391 Kilometre” isimli kitabı, aşkın sınırlarını zorlamak için sizi bekliyor. Bu özel hikayeyi keşfetmek için daha fazla beklemeyin. Beyza Alkoç’un bu eserini indirin ve bu imkansız gibi görünen aşk hikayesinin bir parçası olun. Mesafeler aşkın önünde engel olabilir mi? Bu sorunun cevabını merak ediyor musunuz? O zaman “3391 Kilometre”yi okuyun ve bu mesafe hikayesine kendinizi bırakın.


Beyza Alkoç «3391 Kilometre» kitabını El-Kitap.org adresinden can ücretsiz türkçe tam metin PDF|MOBI|EPUB indir veya online e-kitap pdf oku. E-kitap Android telefon (Android), iPhone, PC (bilgisayar) veya iPad için uygundur.

Yetişkinler ve çocuklar için geniş bir kitap, roman ve diğer türlerden eser koleksiyonumuz var. Okumaya başlamadan önce, kitabın özetini ve incelemesini ve ayrıca diğer kullanıcıların incelemelerini okumanızı öneririz. Alıntılar, ek açıklamayı tamamlayarak kitabın ne hakkında olduğunu daha iyi anlamanıza yardımcı olacaktır. Özet ve hazırladığımız kitap hakkında ne düşündüğünüzü yorumlarda bizimle paylaşın!

Beyza Alkoç «3391 Kilometre» ücretsiz PDF E-kitap indir

PDF

Beyza Alkoç «3391 Kilometre» online kitap pdf türkçe oku